Sitemap

Oricine folosește internetul s-a conectat probabil la un cont online, cum ar fi YouTube, Facebook, Twitter sau PayPal.Dacă v-ați conectat la un cont online printr-un browser de internet, deconectați-vă sau deconectați-vă de la contul dvs. pentru a vă proteja informațiile.

Majoritatea conturilor online oferă o metodă similară de deconectare în siguranță, probabil una dintre opțiunile de mai jos.Poate fi necesar să faceți clic pe fotografia de profil sau numele de utilizator pentru a dezvălui această opțiune.

  • Ieșire
  • Ieşi din cont
  • Deconectați-vă
  • Deconectare
  • Ieșire
  • Sign out

Căutați una dintre aceste opțiuni lângă secțiunea din stânga sus sau din dreapta sus a ferestrei browserului sau a meniului derulant.Făcând clic pe această opțiune, vă deconectați de la contul online.

Exemple de opțiuni de deconectare, deconectare și deconectare

Opțiunea de deconectare din setările contului

Nu toate site-urile web au o opțiune de deconectare pe toate paginile și este posibil să vă solicite să deschideți setările contului pentru a vă deconecta.Dacă nu reușiți să găsiți opțiunile de deconectare după ce ați citit sugestiile de mai sus, deschideți zona de cont care vă permite să ajustați setările contului pentru un link de deconectare.

Nu este conectat la un cont

Dacă site-ul web pe care îl vizualizați nu indică că sunteți conectat (de exemplu, vă arată numele sau numele de utilizator). Este posibil să nu fiți conectat la niciun cont și, prin urmare, nu veți avea opțiunea de a vă deconecta.

Informații conexe