Sitemap

Un cont Twitter poate fi șters prin intermediul site-ului web Twitter sau prin aplicația Twitter de pe smartphone-ul tău.Urmați pașii de mai jos pentru a vă șterge contul de Twitter prin intermediul site-ului web sau al aplicației.

Ștergerea contului dvs. de pe site-ul web pentru desktop

  1. Navigați la site-ul Twitter.
  2. Selectați pictograma de profil circulară, aflată în colțul din dreapta sus al afișajului.
  3. Selectați Setări și Confidențialitate.
  4. În partea de jos a meniului de setări, selectați Dezactivați contul.
  5. Selectați Dezactivare după ce ați citit confirmarea.
  6. Introduceți parola pentru a finaliza procesul de dezactivare.

Ștergerea contului dvs. din aplicația mobilă

  1. Deschideți aplicația mobilă Twitter.
  2. Atingeți pictograma profilului circular din colțul din stânga sus al afișajului.
  3. Atingeți opțiunea Setări și confidențialitate.
  4. Atinge Cont.
  5. În partea de jos a meniului Cont, atingeți Dezactivați contul.
  6. Atingeți Dezactivați după ce ați citit confirmarea.
  7. Introduceți parola pentru a finaliza procesul de dezactivare.

Informații conexe